5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Najava sportskog vikenda

Piše Drago Gajić

Zbog obaveza reprezentacije BiH, ovog vikenda neće se igrati redovno kolo u Premijer ligi BiH

U 10. kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske, Drina će gostovati u Modriči gdje se sastaje sa istoimenom domaćom ekipom.Ostali parovi su: Slavija-Kozara,Sloga-Podrinje, Rudar Prijedor-Ljubić, Sloboda-Jedinstvo, ŽeLjezničar-Borac, Sutjeska-Leotar i Zvijezda 09-Tekstilac.

U 3. kolu Prve lige Republike Srpske za žene Drina će gostovati u Šamcu, gdje će igrati sa domaćim Borcem

U 10. kolu Druge fudbalske lige, grupa Istok, Budućnost sa sastaje na svom terenu sa ekipom Milića.Utakmica se igra u nedelju 11. oktobra. Guber dočekuje Jedinstvo iz Brodca, Bratstvo igra na svom terenu sa Stakorinom, a Drina HE dočekuje Vlasenicu.Ove utakmice su na programu u subotu 10. oktobra

U Regionalnoj ligi grupa Istok igra se takođe 10. kolo.Tabanci dočekuju Partizan iz Donje Trnove.Derbi komšija je u Trnovici gdje domaća ekipa dočekuje Jedinstvo iz Roćevića.Drugi komšijski derbi je u Čelopeku, gdje će Čelopek dočekati ekipu Podrinja iz Tršića.

U 7. kolu Mačvanske okružne lige Rudar iz Brasine igra u gostima protiv ekipe Sloge.

U 6. kolu Međuopštinske lige grupa Jadar, Jedinstvo iz Malog Zvornika, gostuje kod ekipe 7.juli iz Bele Crkve.

U drugom kolu Prve rukometne lige Republike Srpske, Drina će dočekati ekipu Prijedora.Utakmica se igra u subotu od 19 časova.

U drugom kolu Prve lige za odbojkaši Drina će gostovati kod ekipe Majevice u Loparama.Odbojkašice Drine će dočekati ekipu Glasinca iz Sokoca u nedelju od 15 časova.

U drugom kolu Lige BiH za košarkašice Bratunac će dočekati ekipu Mladosti iz Mrkonjić Grada.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se