Crna hronikaVIJESTI

U Milićima uhapšen muškarac zbog napada na policiju

ZVORNIK – U Milićima je uhapšen muškarac čiji su inicijali D.M. iz ovog grada zbog sumnje da je počinio krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, dok je prethodno pijan narušavao javni red i mir u Milićima, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policiji je u subotu, 29. avgusta, u 22.15 časova, prijavljeno da jedno lice narušava javni red i mir ispred ugostiteljskog objekta u Milićima, nakon čega je policija izlaskom na lice mjesta zatekla D.M. i uhapsili ga, a alkotestiranjem utvrđeno je da je ovo lice pod dejstvom alkohola.

Prilikom boravka u prostorijama za zadržavanje uhapšenih lica, osumnjičeni je, kako se navodi, razbio staklo na vratima Policijske stanice Milići i fizički napao jednog policijskog službenika nanijevši mu povrede, ali je spriječen u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u sticaju i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U toku proteklih sedam mjeseci Policijska uprava Zvornik je evidentirala četiri slučaja napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Tagovi
Back to top button
Close
Close