17 C
Zvornik
26. април 2024.

Spriječen šverc sitne stoke

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i četiri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Đevanje, grad Zvornik, 26.08.2020. godine oko 20,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „VW Golf” kojim je upravljao D.L. iz Zvornika, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

-Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 26.08.2020. godine oko 03,40 časova, u ulici Ilije Birčanina, opština Vlasenica, zaustavili su i kontrolisali teretno vozilo marke „Fiat” kojim je upravljao Ž.J. iz Bratunca i teretno vozilo marke „Volkswagen” kojim je upravljao P.Đ. iz Bratunca. Prilikom kontrole, utvrđeno je da se u vozilima nalazi veća količina sitne stoke koja se prevozi bez prateće dokumentacije, koju su policijski službenici predali u dalju nadležnost veterinarskom inspektoru radi preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Aktivnosti i rezultati

-Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 26.08.2020. godine oko 21,30 časova, lišili su slobode S.S. iz Sarajeva, koji je upravljao putničkim automobilom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 2,27 g/kg alkohola u organizmu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se