VIJESTIZvornik

Servisne informacije o bezbjednosnim događajima u Zvorniku

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedan požar.

Policijskoj stanici Kozluk, 03.08.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz kuće i pomoćnog objekta koji se nalaze u mjestu Gornji Šepak, grad Zvornik, otuđilo veću količinu rakije i dio kazana za pečenje rakije. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

 Policijskoj stanici Zvornik, 03.08.2020. godine, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Divič, došlo do narušavanja javnog reda i mira. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izlaskom na lice mjesta zatekli lice N.K. iz Zvornika, koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, zbog čega je lišeno slobode. Izvršenim alkotestiranjem lica N.K. utvrđeno je prisustvo 1,97 g/kg alkohola u organizmu. Prilikom postupanja po prijavi, policijski službenici su utvrdili i da je lice A.Š. iz Zvornika, narušilo javni red i mir fizičkim napadom na drugo lice. Policijski službenici PS Zvornik nastavljaju dalji rad na utvrđivanju činjeničnog stanja kao i identifikovanju svih lica koja se dovode u vezu sa narušavanjem javnog reda i mira, navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Tagovi
Back to top button
Close
Close