5.9 C
Zvornik
26. новембра 2022.

Sledi nastavak „Žikine dinastije“ Evo koja će biti glumačka postavka!

„Luda godina“ je nastavak, ali i takozvani reboot „Žikine dinastije“, odnosno nastaviće priču jednog od likova koje smo videli u originalu. To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. On je sada otac dvojice dečaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu „onih“, ludih godina, a isto tako ćemo u „svojoj ulozi“ Marije ponovo videti i glumicu Rialdu Šebek.

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspešan psihoterapeut, a vest o nastavku serijala zatekla ju je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je posle toliko godina i promene profesije rešila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

– U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa njima mnogo smejem – rekla je ona.

Ona se osvrnula i na vreme snimanja „Žikine dinastije“, pa komentarisala šta se to promenilo u porodičnim odnosima danas.

– Ako gledamo šta se sada događa, onda uzroke treba tražiti u vremenu u kome ih nismo uočavali, ali su se tada stvarali. Moja junakinja Marija nema kontakt sa roditeljima zbog njihove opsednutosti prestižom, snobizmom, klišeima i lažnom egzistencijom. S druge strane je Žika Pavlović, koji u svojim poznim godinama odlazi da radi ponovo kao gastarbajter, što i simbolički nešto govori… Njegov „vodoinstalaterski“ humor terapetski deluje na nas. Uostalom, i moj posao je sličan: psihoterapeuti su ‘vodoinstalateri’ ljudske duše. Kroz Gidrin humor otkriveno je mnogo toga o našem porodičnom i društvenom životu. Dao nam je priliku da se sebi nasmejemo, ali i da se u sebe, nekako, zagledamo – objasnila je.

Producent filma „Luda godina“ Milan Todorović otkriva da će se u novom ostvarenju uz Rialdu (Mariju) pojaviti Vlada Petrović (Boba), Nikola Kojo (Miša) i Vesna Čipčić, kao Elza.


POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se