14.3 C
Zvornik
02. мај 2024.

Priveli magarca i držali ga četiri dana zbog učestvovanja u ilegalnom kockanju!

Sud u Pakistanu oslobodio je magarca koji je bio pritvoren zbog ‘umešanosti’ u slučaj ilegalnog kockanja, a u sklopu istog slučaja policija je uhapsila osmoricu muškaraca otkrivši da su na jugu zemlje organizovali ilegalnu trku magaraca, kladeći se da životinja u 40 sekundi može pretrčati 600 metara.

Bi-Bi-Si piše da je u ovom slučaju došlo do pravnih komplikacija u vezi sa puštanjem magarca na slobodu, dok su osmorica osumnjičenih na slobodu puštena drugi dan uz kauciju, piše Index.hr.

Priča je u poslednjih nekoliko dana pobudila interes lokalnih indijskih medija nakon informacije po kojoj je i magarac uhapšen i tek nakon četiri dana pušten na slobodu. Policija je izvestila da je životinja „jednostavno pritvorena na nekoliko dana“.

Magarci se u ruralnim delovima Pakistana koriste kao životinje koje prenose razne terete, a ni klađenja na ishod utrka magaraca tamo nisu retkost.

Osim magarca, policija je zaplenila i kolica za vuču, oko 740 dolara, i prostirku na kojoj je stajao novac od oklade i štopericu.

Dok je ostatak novca čuvan pod ključem u policijskoj stanici, nedužni magarac proveo je četiri dana vezan u oboru za životinje ispred policijske stanice.

U sredu je sud vratio magarca njegovom vlasniku, uz zahtev da ga ne pušta iz obora za stoku dok slučaj ne bude zatvoren, piše Index.hr.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se