8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Nešić: Kandidovaćemo svoje ljude za načelnike i gradonačelnike

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić poručio je da ova stranka namjerava da u najmanje deset lokalnih zajednica kandiduje svoje ljude za načelnike i gradonačelnike.
Nešić je istakao da svi imenovani funkcioneri ove stranke imaju obavezu da budu kandidati za odborničke liste u svojim lokalnim zajednicama, da pokažu snagu i ostvare najbolji rezultat.

On je rekao da je Predsjedništvo DNS-a odlučilo da lokalne organizacije same izaberu svoje koalicione partnere, te napomenuo da koalicioni sporazumi iz prethodnog perioda nisu u potpunosti ispoštovani.

„Više ne želimo da vjerujemo u potpisano, već samo u djela“, poručio je Nešić tokom dvodnevne posjete Hercegovini, saopšteno je iz DNS-a.

On je naveo da je DNS na opštim izborima 2018. godine ostvario rezultat od 100.000 glasova i da još čekaju na realizaciju dogovorenih pozicija.

Nešić, koji je sa rukovodstvom stranke obišao opštinske odbore DNS-a Nevesinje, LJubinje, Trebinje i Bileća, potvrdio je da je predsjednik Opštinskog odbora DNS-a LJubinje kandidat za načelnika ove opštine.

U saopštenju je navedeno da je nakon raspuštanja trebinjskog odbora DNS-a imenovan predsjednik Povjereništva stranke za Trebinje Jovica Vlatković.

Prije posjete Hercegovini, Nešić je na sjednici Opštinskog odbora Istočno Novo Sarajevo podnio ostavku na mjesto predsjednika ovog odbora, a za vršioca dužnosti predsjednika imenovan je Aleksandar Glavaš.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se