24.4 C
Zvornik
15. јул 2024.

Snaja je održala zdravicu: Kad je svekrva čula ove riječi, okrenula se i napustila svadbu!

Ana i Dimitrije su se zabavljali još od srednje škole. Na žalost, buduća snajka se nije dopadala Dimitrijevoj majci. Zbog toga je žena činila sve to je u njenoj moći da sina natjera da ostavi Anu. Srećom Dimitrije nije obraćao pažnju na majčine riječi. Zaljubljen čovjek je bio spreman da istrpi sve kako bi njegova ljubav preživjela.

Na dan svadbe, mlada je ustala da održi zdravicu pred svim gostima. Odvažno je uzela mikrofon i obratila se svekrvi:

„Tatjana, ovu zdravicu dižem za vas. Mnogo smo vam dužni, Dimitrije i ja. Učinili ste sve što ste mogli da pokvarite našu vezu: tračali sa komšijama, širili laži, spletkarili, svađali se sa nama, odvraćali Dimitrija od vjenčanja čak ste se danas, na svadbi pojavili u bijeloj haljini i sa nesrećnim izrazom lica.

Hvala vam! Zahvaljujući vama, postali smo jači. Naša ljubav je postala jača!“

U dvorani za proslave zavladala je tišina. Kada je mlada završila sa govorom, svi su se okrenuli ka Tatjani. Ona se okrenula i napustila proslavu, posramljena.

Bio sam gost na vjenčanju i videvši kroz šta su mladenci prošli, obećao sam sebi da nikad neću biti kamen spoticanja nečijoj sreći. Ko smo mi da sudimo da li je nečija ljubav ispravna i prava? Budite tolerantni, volite i budite voljeni, piše Stil.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se