GO DNS Zvornik pomaže najugroženije

Zbog pandemije virusa korona i vanrednog stanja prouzrokovanog istim u najtežem stanju su oni koji su i prije same pandemije živjeli teško. Borba im je sada teža nego inače jer su se prorijedili honorarni poslovi koji su im obezbjeđivali minimum egzistencije. U želji da im pomogne da premoste ovaj period GO DNS organizoval je priprmenje humanitarnih paketa za najugroženije.

-Pripremili smo 150 paketa pomoći našim sugrađanima. Podjelu ćemo izvršiti u narednim danima i pozivamo sve kojima je pomoć potrebna ili poznaju lica kojima je nephodna da nam se jave – objasnio nam je Dobrica Kucalović, predsjednik mladih DNS -a Zvornik.

-Podjelu ćemo vršiti bez fotografisanja i javnosti jer smatramo da se dostojanstvo treba čuvati i u najtežim trenucima. Ipak želimo poslati ovu sliku i vijest u javnost da bismo motivisali druge da urade isto. Još jednom pozivamo ostale političke stranke da se aktiviraju, a odbornike i funkcionere da se odreknu primanja. Podsjećamo da nijedan član DNS-a u Zvorniku nema primanje iz budžeta i nije na teretu građana. Aktuelni odbornički saziv do sada je primio 44 mjesečne nadoknade, pozivamo ih da poslednje 4 iz ovog mandata usmjere u pomoć građanima na čiji račun žive već dugo – poručio je Kucalović.

Back to top button