10.4 C
Zvornik
19. март 2024.

Dvije Zvorničanke u međusobnom obračunu oštetile šest vozila

ZVORNIK – Sonja V. (21) iz Zvornika njena maloljetna sugrađanka (16) osumnjičene su da su oštetile šest vozila firme „m:tel“ tokom međusobnog obračuna na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u ulici Patrijarha Pavla, javlja „Glas Srpske“.

Izvor blizak istrazi  kazao je da su se djevojke na parkingu posvađale, a zatim su počele da čupaju brisače i retrovizore i bacaju jedna prema drugoj.

– Nije poznato što su djevojkama vozila bila kriva pa su u neka udarale nogama i ulubila limariju. Vjerovatno je u pitanju neka huja. Oštetile su dva „kedija“ i četiri manja putnička automobila.  Šteta se procjenjuje na  1.150 KM –  kazao je izvor blizak istrazi.

Ovaj nesvakidašnji incident desio se 20. maja a okršaj dvije pripadnice nježnijeg pola u kojem su se gađale auto-dijelovima zbunio je pojedine prolaznike i očevice.

Policijska uprava Zvornik je protiv djevojaka podnijela izvještaj  Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

–   Pomenute osobe su otkrivene operativnim radom na terenu nakon prijave ovog slučaja. Djevojke teretimo za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Postoji osnov sumnje da su oštetile šest automobila na  parkingu u ulici Patrijarha Pavla – rekli su u Policijskoj upravi Zvornik ne navodeći detalje i identitet djevojaka.

Istakli su da se u ovom slučaju nastavlja istraga kako bi se utvrdilo zašto su osumnjičene oštetile automobile i šta se zaista desilo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se