Crna hronikaVIJESTI

Tinejdžerka iz Banjaluke i dalje na aparatima

Banjaluka – Sedamnaestogodišnja J.N. iz Banjaluke, koja je juče ujutru teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Mahovljanima kod Laktaša, i dalje je priključena na aparate za vještačku ventilaciju.

“Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne i preuranjene”, rekli su za Nezavisne” iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, gdje je tinejdžerka hospitalizovana.

U toj saobraćajnoj nesreći poginuli su Bojan Vuković (22) iz Aleksandrovca, te sedamnaestogodišnja A.K. iz Maglajana.

Povrijeđeni su sedamnaestogodišnja J.N. iz Banjaluke i Stefan Kasić (22) iz Maglajana, a koji je nakon dijagnostičke obrade hospitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju UKC RS.

“S.K. zadobio je povrede glave i grudnog koša. Njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno te ostaje na daljem liječenju i praćenju u našoj ustanovi”, rekli su za “Nezavisne” iz UKC RS.

Tih četvoro mladih bili su u golfu koji je u Mahovljanima sletio sa puta, a zatim udario u stablo oraha. Iste noći tragedija je zabilježena i u Jakupovcima, gdje je u slijetanju pežoa poginuo Marko Ivekić Stojanović (23) iz Banjaluke, a povrijeđen je njegov sugrađanin Stefan Vidović (22).

Tagovi
Back to top button
Close
Close