Zabava

Ronaldo optužen za silovanje

Trenutno jedan od najboljih fudbalera na svijetu Kristijano Ronaldo porekao je sve optužbe za silovanje koje su podignute protiv njega.

U petak su advokati poznatog fudbalera rekli za “Rojters” da traže kaznu protiv “Die Spiegel” magazina za objavljivanje lažnog i sumnjivog teksta kojim su prekršili sva prava Kristijana Ronalda i zadirali u njegovu privatnost.

Kako je magazin prenio, žrtva Ketrin Majorga optužila je Ronalda da ju je u junu 2009. godine silovao u hotelskog sobi u Las Vegasu. Ova tridesetčetvorogodišnjakinja tvrdi da mu je rekla “ne”, ali da je on ignorisao njene želje i molbe. Nakon toga, tvrdi da je pao na kolena i izvinio se.

Njen advokat, Lesli Mark Stoval, tvrdi da su se kasnije postigli razuman dogovor, van suda, s tim da se Majorga složila da o tome nikada ne govori, za uzvrat dobivši 375 hiljada dolara.

Danas, skoro 10 godina od sločina, Majorga i Stoval žele da ponište taj dogovor. Stoval je za magazin rekao:

“Cilj ove tužbe jeste da Ronaldo bude optužen za povrede koje je nanio mojoj klijentkinji i da snosi posledice.”

Žrtva tvrdi da je imala nekoliko nervnih slomova u godinama nakon silovanja. Ronaldov dvokat rekao je da će fudbaler tražiti kompenzaciju od magazina za moralne povrede i kršenje ljudskih prava.

Tagovi
Back to top button
Close
Close