8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Revolucionarne kvote za meč LIVERPUL – CRVENA ZVEZDA

Iako je poslije teškog poraza od PSŽ-a optimizam malo splasnuo, navijači se nadaju, ako ne pobijedi crveno-bijelih, onda bar bodu sa „Enfilda“. Koliko će to biti teško, svjedoči i kvota 13 na X2, a kvota 51 na pobjedu Crvene zvezde!

Dok se engleski mediji sjećaju 1973. godine, kada je Crvena zvezda nanijela prvi poraz Liverpulu na „Enfildu“ u Kupu šampiona, meč koji nas očekuje večeras pokrenuo je pravu malu revoluciju.

Naime, pojavile su se nikada ranije viđene opklade, pa tako se oni koji će pratiti ovaj meč mogu kladiti na 1-1, ali i na to da neće biti 1-1! Ta igra se pojavila prvi put na našem tržištu, a trenutna kvota je preko 3.

Raspitali smo se i saznali da su najpopularnije igre u posljednje vrijeme duple igre – a on standardne kombinuju konačan rezultat i broj golova na meču. Ipak, ovoga puta se otišlo mnogo dalje i u ponudi je više od 100 duplih igara. Osim toga, u ponudi je i nešto potpuno novo – duple sigurice. Naime, u ovom slučaju, od dva tipa koja si izabrao (recimo 2 ili 3+) potrebno je da prođe samo jedan, kako bi dobio novac!

U kladionicama je veoma popularna i igra gol-gol, ali sada se pojavio i GGG- nešto sasvim novo. Ovdje bi štoperi mogli da pomognu, jer je u pitanju igra gol-gol glavom! Dakle, ako obje ekipe postignu po gol glavom – može da se ima odlična kvota na tiketu.

A, Meridian je pored svega ovoga, spremio i specijal koji podrazumijeva i klađenje na gol glavom bilo koje ekipe, dvostrukog strijelca na meču, te igru da Salah postiže drugi gol na meču. Tu je i pitanje: hoće li na meču biti više golova ili žutih kartona?

A, ako hoćeš najbržu moguću zaradu – kladi se da će u prva dva minuta meča biti dosuđen korner ili žuti karton!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se