Zabava

Otvara se novi Plejboj klub posle 30 godina, a članarinu mogu da plate samo odabrani

Klub se otvara nakon više od 30 godina pošto je Hju Hefner nazvao zečice „simbolom prošlosti“ i 32 godine pošto je grad zatvorio originalni.

Plejboj klub, ispunjen „privlačnim zečicama-hostesama“ i „seksi i sofisticiranom estetikom“ biće otvoren u Njujorku ove nedjelje, iz prkosa prema eri praćenja i osnivaču „Plejboja“ Hju Hefneru, koji je prije više od 30 godina zečice nazvao „simbolom prošlosti“.

Mjesto, gdje će top članarina iznositi oko 215. 000 evra, otvoriće svoja vrata za goste 15. septembra, 32 godine nakon što je originalni Plejboj klub u Njujorku zatvoren.

Plejboj klub je već prodao članarine u vrijednosti od oko 2, 2 miliona evra, iako ako se imaju u vidu top članarine, to nije toliko impresivno kao što izgleda, navodi „Njujork Post“.

– Prostor će uključivati dnevni boravak, sobu za igru i trpezariju sa kompletnom uslugom, ali najatraktivnija stvar biće nesumnjivo povratak zečica ne Menheten – tvrdi izvor.

– Privlačne zečice-hostese, konobarice i šankerice svuda imaju reputaciju stila i gracioznosti – navodi izvor.

Plejboj klub nalaziće se na zapadnoj strani ostrva, malo dalje od mjesta gdje je prethodni zatvoren.

Ta simbolika nije zaobišla kritiku kluba. Klark Vulf, savjetnik za ugostiteljstvo, opisao je odluku o ponovnom otvaranju kao „kompletno odsustvo sluha“ za rodnu ravnopravnost.

– To je zapravo smješno. Ljudi zahtjevaju bolje uslove i zečija odjela i uši nisu ono što oni traže – istakao je on.

Vulf vjeruje da Plejboj klub „svjesno ili nesvjesno“ vraća unatrag žene koje se bore za rodnu ravnopravnost.

– Vodi se gorka bitka na svim nivoima društva – zaključuje on.

(Blic)

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Pogledajte još
Close
Back to top button
Close
Close