18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Govedarica: Prioritet putna komunikacija preko Žegulje

LJUBINJE – Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je danas u Ljubinju da je prioritet riješiti putnu komunikciju između ovog hercegovačkog mjesta i Stoca preko prevoja Žegulje, poboljšati privredni ambijent i otvoriti projekte u vezi sa solarnom energijom. 

Govedarica je na konvenciji Saveza za pobjedu istakao da je da želi da bude narodni predsjednik svakog pedlja i metra teritorije Republike Srpske podjednako.

„Ovaj dio Republike Srpske, LJubinje, Hercegovina inače, zapostavljen je i mi moramo vidjeti kako mu konkretno pomoći. Prioritet je infrastruktura“, poručio je Govedarica.

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je pobjednik ovih izbora, što će biti ozvaničeno 7. oktobra, saopšteno je iz Saveza za pobjede.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet LJubiša Krunić ocijenio je da je „ponovo došlo vrijeme kada će Hercegovina izabrati dostojanstvo, pravdu i budućnost za narod i Srpsku“.

Kandidat SDS-a za narodnog poslanika iz Izborne jedinice devet Davorka Dangubić izrazila je nadu da će Hercegovina i Republika Srpska na izborima 7. oktobra odabrati Savez za promjene, kojem je prioritet ostanak ljudi na ovim prostorima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se