8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Zvornik dobija novo mjesto za zabavu: Meridian stiže u tvoj komšiluk

Meridianbet nastavlja da širi mrežu svojih lokala, a već narednog mjeseca nova poslovnica počinje sa radom u Zvorniku, u Ulici Patrijarha Pavla 83, između „Tropika“ i kafe-bara „Vremeplov“.

Od maja, dobijaš svoje omiljeno mjesto za zabavu i opuštanje! Na raspolaganju će ti biti najbolja ponuda za klađenje, moderno opremljen prostor, ali i ljubazni operateri.

Dok čekaš otvaranje, posjeti meridianbet.ba i uvjeri se u odličnu ponudu na onlajn klađenju. Najbolji fudbal, odbojka, košarka, tenis ili kazino igre su na klik od tebe!

Možda si više ljubitelj virtualnih igara, trka pasa i konja ili brojeva? Sve to, i mnogo više, naći ćeš na mreidianbet.ba.

Na sajtu Meridiana te očekuju i sjajne promocije koje ti donose vrijedne nagrade i bonuse!

Još nije kasno da zaigraš tiket sa tri para iz „Meridian mundijal“ lige i tako za samo jednu marku osvojiš put u Rusiju na Svjetsko prvenstvo! Možda baš ti 27. aprila postaneš dobitnik putovanja na ovaj fudbalski spektakl godine!

Do 23. aprila zavrti pet igara na kazinu, odmjeri snage sa protivnikom i osvoji jedno od tri putovanja: u Monte Karlo na trku Formule 1, na finale Mastersa u Rimu, u Nicu na prijateljsku utakmicu Francuska-Italija ili skuter.

Meridianbet te časti i za prvi odigran tiket, a tu su i besplatni spinovi, kao i brojni bonusi za klađenje.

Posjeti meridanbet.ba i upusti se u nezaboravnu avanturu onlajn klađenja!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se