8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Savez invalida rada dodijelio zahvalnice

ZVORNIK – Savez invalida rada Zvornik održao je danas godišnju sjednicu Skupštine na kojoj je usvojen Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj za prošlu godinu, kao i Plan rada i Finansijski plan za ovu godinu.

Napomenuvši da na području Zvornika i Osmaka ima 986 invalida rada, predsjednik Saveza Radenko Josipović rekao je da su invalidi rada u veoma teškoj situaciji zbog niskih penzija.

On je naglasio da će Savez nastaviti da se bori za poboljšanje statusa ove kategorije stanovništva, dodavši da uz pomoć Gradske uprave Zvornik svake godine nastoje pomoći najugroženijim članovima kroz jednokratne pomoći, pa je tako u prošloj godini podijeljeno 3.200 KM.

Savez invalida rada po završetku sjednice orgnizovao je svečanost povodom obilježava 10 godina od osnivanja i tom prilikom dodijeljene su zahvalnice i to Gradskoj upravi Zvornik, Gradskoj organizaciji ratnih vojnih invalida, Gradskoj organizaciji Crvenog krsta, savezima invalida rada Gradiške, Banjaluke i Trebinja, te predsjednici Saveza invalida rada Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se