8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Drugi „Dani pozorišta“ od 26. do 30. marta

BRATUNAC – U Domu kulture u Bratuncu će u ponedjeljak, 26. marta, početi drugi „Dani pozorišta“, u okviru kojih će biti izvedeno pet predstava.

Direktor ove ustanove Radovan Petković rekao je da će manifestacija biti otvorena 26. marta u 20.00 časova predstavom „Primadone“ u kojoj igraju poznate beogradske glumice Tanja Bošković i Rada Đuričin.

„Cilj nam je da ove godine festival iskoristimo za promociju kulture i lokalnog Omladinskog pozorišta `Milica Topalović` koje će odigrati dvije predstave“, naveo je Petković.

Nakon otvaranja festivala narednih dana uslijediće nastup Pozorišta mladih iz Zvornika sa predstavom „Građanin plemić“, zatim bratunačkih amatera koji će izvesti komad „Kapetan Piplfoks“.

Četvrte večeri festivala predstaviće se amateri iz LJubovije osavremenjenim tekstom poznatog dramskog komada „Sumnjivo lice“, a festival će zatvoriti Pozorište mladih Bratunac monodramom „Ogledalo“.

Sve predstave počinju u 20.00 časova, a cijena ulaznica je dvije KM. Festival organizuje bratunački Dom kulture, uz podršku opštine Bratunac i Radne jedinice „Sase kompanije „Gros“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se