8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Na Tjentištu danas počinje četvrti Nektar OK Fest

Konferencijom, na kojoj su prisustvovali organizatori i partneri festivala, zvanično je počeo četvrti po redu „Nektar OK Fest“, koji će i ove godine u fenomenalnom ambijentu NP Sutjeska do ponedeljka ugostiti vrhunska imena regionalne muzičke scene. Posjetioci iz cijele regije moći će da uživaju i u brojnim drugim pratećim sadržajima koji će ih upoznati sa svim ljepotama i vrijednostima ove destinacije.

„Sve je spremno za četvrto izdanje „Nektar OK Festa“. Publika će ove godine uživati u muzici na tri stejdža – Jägermeister Main stage-u, „OK stage“-u u „OK kampu“ i na novom „Summer stage“-u koji se nalazi pored bazena“- izjavila je Karolina Karalić , PR menadžer Nektar OK Festa.

Na Tjentištu danas počinje četvrti Nektar OK Fest (3)„Večeras na OK festu možete da očekujete festivalsku set listu hitova „Discipline Kičme“ , koja će se razlikovati od uobičajene koncertne“ ovako je svoj nastup na Tjentištu, u okviru „Nektar OK Festa“ najavio Koja iz „Disciplie Kičme“ koji će večeras sa „Del Arno bendom“ i Josipom Lisac publiku zabavljati do ranih jutarnjih sati na „Jägermeister Main stage“-u. Kao i uvijek nabolja zabava rezervisana je za „OK kamp“ i „OK stage“ na kojem će nastupiti „Straight Jackin“ – „Justin’s Johnson“. Zabave neće manjkati i na „Summer stage“-u koji se nalazi pored bazena i gdje će posjetioci uživati u elektronskoj muzici uz Nebs Jack i G.Edd a za after party u „OK Stage“-u biće zadužen Koyote.

Ljubitelji filmske mjetnosti uživaće u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras biti prikazan fim „Sing Street“.

Na Tjentištu danas počinje četvrti Nektar OK Fest (1)„Banjalučka pivara je i ove godine odlučila da partnerski podrži „Nektar OK fest“, prepoznavši ga kao manifestaciju koja u potpunosti zaslužuje naše povjerenje. Saradnja našeg najpoznatijeg brenda Nektar piva i „Nektar OK festa“ je došla kao prirodan slijed događaja, jer dijelimo iste vrijednosti, a sada i sam naziv festivala „Nektar OK fest“ potvrđuje tu tvrdnju. Takođe, ne smijemo zaboraviti ni društveno odgovornu pozadinu cijelog festivala, kao ni nastojanje organizatora i njihovih partnera za očuvanjem prirodne sredine i prelijepog ambijenta Nacionalnog parka Sutjeska. Banjalučka pivara već godinama čini značajne napore koji se tiču recikliranja i očuvanja naše okoline, što je još jedan od razloga za saradnju sa „Nektar OK fest-om“ izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se