18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Nove sadnice na Drini

ZVORNIK – Učenici Tehničko-školskog centra Karakaj uz podršku mališana iz vrtića Naša radost u okviru kampanje „April –mjesec čistoće“ Gradske uprave Zvornik posadili su nove sadnice na gradskoj plaži.

Prema riječima jedog od koordinatora akcije Ognjena Pavlovića kampanja je počela u aprilu, ali će se nastaviti i tokom maja.

-Ovo su samo neke od aktivnosti koje sprovodimo zajedno sa školama, omladinskim i drugim organizacijama. Gradska uprava Zvornik je inicijator i koordinator svih akcija u okviru kampanje – rekao je Pavlović.

Sadnice za kampanju obezbijedila je Gradska uprava Zvornik, a većina zelenih površina biće osvježena. Cilj svih aktivnosti jeste podizanje svijesti kod građana o važnosti čuvanja okoline i unaprjeđenju životnih uslova za svakog građanina u Zvorniku.

Novo ruho za dvorište gimnazije i još jedan koš u našem gradu

U okviru kampanje „April- mjesec čistoće“ koju realizuje Gradska uprava Zvornik, u petak, 28. aprila biće organizovano dvije aktivnosti, ukoliko to dozvole vremenske prilike.

Učenici Gimnazije i srednje stručne škole „Petar Kočić“, zajedno sa menadžmentom škole a uz podršku Gradske uprave organizuje akciju ozelenjavanja i čišćenje školskog dvorišta. A druga aktivnost je u saradnji sa košarkaškim klubom Zvornik Basket. U petak, 28. aprila 2017. godine biće realizovana akcija postavljanja temelja za koš kod osnovne škole „Sveti Sava“ u Zvorniku. Obje akcije počinje u 8.00 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se