4.3 C
Zvornik
01. децембра 2022.

Uspjesi džudista Srpskog sokola na međunarodnom turniru „Laktaši Open 2017“

ZVORNIK – Džudisti Srpskog sokola proteklog vikenda ostvarili su izuzetne rezultate u Laktašima na turniru organizovanom za sve uzrasne kategorije „Laktaši Open 2017“.

Na turniru klub je dobio pehar za sveukupnog pobjednika u konkurenciji 850 takmičara iz 61 kluba, a pored pojedinačnih rezultata proglašen je za najbolji u konkurencijama poletaraca, poletarki i starijih pionirki.

U kategoriji juniora prvo mjesto osvojio je Vasilije Vujičić, a kod kadeta drugi je bio Vukašin Mišić, a treći Borislav Mirković. Kod starijih pionira Marko Rosuljaš, Bogdan Vuković, Milica Maksimović, Tamara Pantić i Zorica Petrović osvojili su prva mjesta, a Nikola Kretija, Andrea Marković, Nikolina Popović, Tamara Todorović i Milica Stojanović druga, te Đorđe Jevtić treća mjesta.

U kategoriji mlađi pioniri na prva mjesta su se plasirali Miloš Pepić i Vedrana Maksimović, na druga Nikola Radivojević, Nikolina Džinić i Magdalena Lekić, a na treća Risto Kretija i Antonina Vasiljević.

U kategoriji poletarci za najbolju takmičarku u ovoj kategoriji proglašena je Jovana Novaković, a zlatom su se okitili i Nikolina Rosuljaš i Pavle Gurdeljević. Petar Sandić, Nikola Radivojević, Rade Pantić i Kristina Jasikovac osvojili su druga mjesta, a treća Ognjen Lekić, Stefan Radivojević, Karolina Erdelić, Snežana Savić i Teodora Bošković.

U kategoriji mlađi poletarci za najboljeg takmičara turnira proglašen je Igor Savić, a prva mjesta osvojili su i Ognjen Lakić, Stefan Radivojević, Vuk Maksimović i Milica Tijanić. Drugoplasirani su Marko Tokanović, Dunja Tomić i Martina Bašić, a trećeplasirani Boris Ivanović, Katarina Mijatović i Anabela Tijanić.

Predsjednik i sportski direktor Kluba Dragan Božović i Ognjen Pavlović izrazili su zadovoljstvo povodom postignutih rezultata dodavši da, pored maksimalnog zalaganja takmičara na turniru, sve ovo ne bi bilo moguće bez dobre organizacije trenera Dalibora Boškovića, Daneta Pepića, Vojislava Tokanovića, Suzane Damjanović, Igora Kikića, Đorđa Jokića i uprave Kluba.

– Raduje činjenica da naš klub u obe sekcije (Grad i Karakaj) broji sve veći broj dece koja redovno treniraju ovaj olimpijski sport. Ozbiljan rad i zalaganje kako trenera tako i uprave kluba dovodi do toga da se postižu sve bolji i bolji rezultati – rekao je Pavlović.

Božović je napomenuo da su ovo, kao i prethodno takmičenje u Novom Sadu, te naredni turniri priprema za ovogodišnja republička i državna prvenstva u mlađim uzrasnim kategorijama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se