naslovnaVIJESTIZvornik

Sastanak gradonačelnika Stevanovića i ambasadora Republike Bugarske u BiH

ZVORNIK – Njena ekselencija ambasador Republike Bugarske u BiH Avgustina Cvetkova-Karabaševa danas je posjetila Grad Zvornik gdje se sastala sa gradonačelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem.

Po završetku sastanka obostrano je istaknuto zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, kao i želja da se ona nastavi.

Gradonačelnik Stevanović podsjetio je da je Ambasada Bugarske pritekla u pomoć stanovnicima Zvornika nakon poplava 2014. godine.

– Sa Ambasadom Republike Bugarske sarađujemo odlično, a oni su nam 2014. godine, kada je stanovnicima Zvornika bilo teško, pritekli u pomoć i mi smo im jako zahvalni na tome. Ambasador Cvetkova-Karabaševa danas je ovdje prvi put, zahvalni smo joj na posjeti i njena i naša želja je da se ta dobra tradicija i naša saradnja nastavi – rekao je Stevanović.

Stevanović je dodao i da očekuje da u maju ove godine u Zvorniku bude organizovana izložba radova likovnih umjetnika iz Republike Bugarske, a koja će biti upriličena povodom Dana grada Zvorika.

Tagovi

Jedan komentar

  1. Dobar i koristan čovek treba uvek da se nađe na pravom mestu. Tako i naš načelnik Zvornoka, Zoran Stevanović, napravio je puno za naš grad. Naš grad je dobio novo ruho, i iz dana u dan se menja u pozitivnom smislu. Nikome do sad to nije pošlo za rukom, i zahvalni smo mu na tome. Nama građanima treba takav čovek koji super sarađuje i sa inostranstvom,gde ima velika poznanstva, i ljudi nam pomažu kad nam je najpotrebnije. Pozdrav našem načelniku i njegovim pomoćnicima…

Back to top button
Close
Close