-0.6 C
Zvornik
29. новембра 2022.

U Argentini nađen Hitlerov grob, umro u 95. godini?

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada San Karlosa de Bariločea, pronašli grob Adolfa Hitlera

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 kilometara šume, a može samo da mu se priđe brodom, što je nemoguće uraditi neprimijećeno jer se uvala sa osmatračnica za stražare vidi kao na dlanu.

Grob je pronađen 70 metara od imanja u šumi, a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše “OVDJE LEŽI ADOLF HITLER, FIRER TREĆEG RAJHA”.

Arheolozi su predali zahtjev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerovu DNK.

Imanje je bilo vlasništvo direktora „Mercedesa“, koji je bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živjelo više od 60 000 nacista, među njima i tvorci najokrutnijih nacističkih logora smrti. Između ostalih, i Jozef Mengele, jedan od najvećih zlikovaca svijeta.

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju se tvrdilo da je Hitlerova. Lobanja uopšte nije muška nego ženska, sad se spekuliše da pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavnici.

Ovo otkriće mijenja kompletnu istoriju koju su nas u školama učili. Američki FBI je 2014. pustio u javnost više od 700 tajnih dokumenata, u kojima se vidi da su tragali za Hitlerom 20 godina poslije njegove navodne smrti.

[mom_video type=“youtube“ id=“AMO3FBcGYkA“]

Rekonstrukcija izgleda otprilike ovako: pošto je pobjegao iz bunkera u Berlinu, Hitler je podzemnim tunelima došao do aerodroma „Tempelton“, 400 metara udaljenog od njegovog bunkera. To je bilo 7 dana prije njegovog navodnog ubistva i dan prije nego što su Rusi zauzeli „Temperlot“.

Sa tog aerodroma je 21. aprila 1945. poletjelo 12 aviona u nepozatom pravcu. Jedan je stigao u Galiciju, u Španiju, „neutralnu“ državu kojom je upravljao diktator, general Franko, najveći Hitlerov prijatelj, kom je Njemačka dala milione maraka.

[mom_video type=“youtube“ id=“XPZecYezhoY“]

Hitlera su u luci Vigu čekale podmornice U-62, četiri su prevozile najvažnije ljude Rajha, koji su pratili Hitlera, i njihovu imovinu za Argentinu, ostale su bile podrška.

Njihova jedina i posljednja stanica bila su Kanarska ostrva, španska teritorija, gdje su dopunili zalihe za put do Argentine. Inače, Franko je na Kanarima njemačkim novcem izgradio podmorničku bazu za koju saveznici nisu znali dok rat nije bio završen. Baza je imala i 7 kilometara tunela.

Tako je prebačen u Argentinu, gdje je živio sve do smrti 1984. godine. Ispratio je mnoge svjetske vladare i lidere u grob, a sam je doživio prirodnu smrt na slobodi, prenosi BHMagazin.

[mom_video type=“youtube“ id=“cfeGRUYI7pg“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se