Crna hronikaizbor urednikanaslovnaVIJESTIZvornik

Nesrećni skakač nestao prilikom skakanja sa mosta u Zvorniku

ZVORNIK – Velika tragedija desila se danas na manifestaciji „River Drina cliff diving 2016“ kada je skakač Andrej Beuc nestao poslije skoka.

Beuc je skakao sedmi po redu stilom lasta. Poslije skoka nije izronio iz vode, spasioci, ronioci i njegove kolege odmah su pokušali da nađu Beuca.

Prema riječima očevidaca, Beuceva ruka se u jednom trenunutku pojavila iznad vode. U tom trenutku gledaoci sa mosta i spasioci su govorili : „Ovde, ovde, evo ga“!

Nastala je panika ispod mosta i užurbana potraga za nesrećim skakačem. Dvojica kolega Andreja Beuca skočila su u vodu da pomognu u potrazi.

Spasilačka ekipa se pomjerala nizvodno niz Drinu tražeći po koritu rijeke.

Andrej Beuc je rođen 1982. godine u Krsku, Slovenija. Po zanimanju je padobranac. Prije skakanja u Zvorniku, učestvovao je u skokovima u Mostaru i Kragujevcu ove godine.

Tagovi

2 komentara

  1. Eto desilo se nazalost. Osecam veliki bes u sebi. Moje saucesce poridici hrabrog momka iz Slovenije koji se danas tragicno utopio prilikom skoka sa mosta.
    Organizatorima mogu da kazem mirne duse : JEBEM VAM MATER NESPOSOBNU !
    Scenu bi bilo mnogo tuzno opisati.
    Samo bih rekao da sada imate na dusi i zivot jednog slovenca kao sto ste ironijom sudbine dobili u vase nesposobne,idiotske i alave ruke i zivote gradjana Zvornika i M.Zvornika Sramota

  2. SRAMOTA!!!

    Svi bjeze od odgovornosti.Samo da znaju organizatori da na dusi nose momka…

Back to top button
Close
Close