5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Šest slučajnosti od kojih ćete se naježiti (foto)

Slučajnosti su sastavni dio svakodnevnog života. Često nas mnogi slučajevi natjeraju da se zapitamo da li smo mi dio nekog „većeg plana“.Donosimo vam šest slučajeva od kojih će vam se naprosto dići kosa na glavi i možda vas natjerati da pomislite da se sve dešava jer je negdje tako zapisano.

Šahid i Rajkumar

m7djpk

Glumac Rajkumar Rao pojavio se u filmu pod nazivom “Šahid”, a nekoliko godina kasnije glumac Šahid Kapur pojavio se u filmu pod nazivom R. Rajkumar.

Braća Ebin

gS0wS

1975. godine sedamnaestogodišnjeg Erskina Lorensa Ebina pregazio je taksi dok je vozio motor, nakon čega je preminuo. Mnogi koji ne znaju za ovaj slučaj bi pomislili da ovdje nema ništa čudno ali… Tačno godinu dana ranije, na istom mjestu, u isto vrijeme, isti taksista pregazio je njegovog brata Ervina (tada 17-godišnjaka) dok je vozio isti motor.

Džoni Bravo i 11. septembar

johnny bravo ps 911

Pet mjeseci prije terorističkog napada na Svjetski trgovinski centar u crtanom filmu Džoni Bravo emitovana je scena na kojoj se vidi plakat sa zgradom u vatri uz natpis „Uskoro“.

Braća Džim

iclild

Na rođenju blizanci Džim Springer i Džim Luis su odvojeni, ali oni su u osnovi ista osoba. Nakon ponovnog okupljanja je otkriveno da su obojica u braku sa ženama koje se zovu Linda i obojica imaju sinove po imenu Džejms Alen.

Farmer Mr. Mekdonald

2u8gyfl

Postojao je pravi farmer koji se zvao mister Mekdonald i njegov poštanski broj je bio EIEIO!

Ferari i Ezil

24v5mhy

Osnivač Ferarija Enzo Ferari preminuo je 1988. godine. Fudbaler Mesut Ezil rođen je iste godine. Ne bi bilo ništa čudno u tome da oni ne liče jedan drugom kao jaje jajetu. Jezivo, zar ne?

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se