3.4 C
Zvornik
03. фебруара 2023.

Kakav vam je palac, takav vam je ljubavni život: Da provjerimo…

Nije svejedno da li gornji deo vašeg palca veći, manji ili jednak donjem. Ova zanimljiva podela otkriva dosta toga o vašem ljubavnom životu.

Pogledajte svoj palac, a zatim pročitajte ova objašnjenja.

a) Kada ste zaljubljeni, vama je draga osoba sve! Kada god joj zatrebate, vi ste tu. I nije vam teško da uradite bilo šta kako biste njoj/njemu uljepšali dan.

Tu ste da date dobar savjet, da priredite iznenađenje, da organizujete romantičnu večeru.

Ipak ne treba da zaboravite na umjerenost. I pažnja kad je bez mjere, može da da loše rezultate. Sigurno ne želite da neko vaša osjećanja posmatra kao opsesiju.

b) I gornja i donja polovina su u ravnoteži, pa je takav i vaš ljubavni život. Smireni ste i razumni, ne volite dramu. Volite da planirate i da sebi zadajete ciljeve.

To ponekad može i da smeta vašem partneru, jer može da pomisli da ste preveliki perfrekcionista. Opustite se i uživajte u vezi!

c) Vi volite da sve dobro procjenite pa da tek onda krenete u akciju. Umijete i da učite na tuđim greškama i to je dobro jer tako smanjujete mogućnost da ih osjetite na svojoj koži.

Sa druge strane i ovo ima svojih mana. Tuđe greške mogu da vas odvrate od toga da priđete nekoj osobi. Na taj način možete i da propustite sjajne prilike. Opustite se i shvatite da su greške dio života, piše sportonlinegroup.com.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se