15.4 C
Zvornik
02. јуна 2023.

Bio je najveća jugoslovenska zvijezda, a danas živi na rubu egzistencije (video)

Daniel Popović je 1983. bio četvrti na Evroviziji sa hitom „Džuli“, a od tad je njegova život se znatno promjenio.

Popovića u posnjednje vrijeme možete da vidite po manjim klubovima u regionu, a „Džuli mu je i dalje glavni hit. Imao ih je on još nekoliko u karijeri (Daj obuci levisice, Bio sam naivan itd.), ali su autorska prava dobili sponzori i menadžeri koji su s njim radili u vrijeme njegove najveće slave.

Devedesete nisu bile naročito milostive prema njemu, eventualno bi mogao da se pohvali time da je u Zagrebu držao studio i producirao za izvođače kao što je Nives Celzijus, a slijedeća decenija svela je njegovu popularnost na pokušaje da se vrati na muzičke festivale i učešće u rijaliti programima.

Prije nekoliko godina mediji su prenosili njegovu izjavu da je poslije svega postao socijalni slučaj, da živi na ivici egzistencije i da nije imao novac čak ni da ode roditeljima na sahranu, mada su kasnije i on i njegova supruga negirali te navode. Tačnije, naglašavali su da „nije baš toliko strašno“.

„Daniel i ja nismo socijalni slučajevi, ali živimo skromno u Ljubljani. Liječim se od raka već par godina, tako da dosta novca odlazi i na liječenje. Ne može sebi i meni da priušti dvije nedjelje odmora ili neko putovanje, ali živjećemo normalno dok sam ja živa“, rekla je prije tri godine njegova supruga Aleksandra s kojom se bio skrasio u Sloveniji.

Ona je, inače, Popovićeva četvrta žena. S prvom suprugom Majom, bivšom makedonskom manekenkom, ima ćerku Anamariju. Njih dvije žive u Skoplju. S drugom suprugom Sanjom Bjedov Popović ima sina i ćerku, a s trećom, bivšom konobaricom Sandrom Grekšo, sina Dominika.

Ne tako davno Sandra ga je provlačila po hrvatskim medijima i sudovima zbog navodnog neplaćanja alimentacije za sina Dominika punih 13 godina, a optuživala ga je i za fizičko zlostavljanje.

Prije dvije godine pokušao je da se vrati na scenu i novim albumom obilježi 30 godina karijere. Nažalost, ponovo bezuspješno.

[mom_video type=“youtube“ id=“eOdPw7ZlA2Y“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
967PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se