8.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Večeras izbor sportiste godine

ZVORNIK  U Zvorniku će večeras biti održana manifestacija „Izbor sportiste godine“, na kojoj će biti proglašeni najuspješniji sportisti grada Zvornika za prošlu godinu.

Priznanja će biti dodijeljena u kategorijama najbolji sportista i sportistkinja godine, najbolji sportski radnik, najtalentovaniji sportista, najbolji trener, najbolji sportski klub, a specijalna priznanja biće dodijeljena pojedincima i peduzećima.

Izbor sportiste godine dio je duhovne, kulturne i sportske manifestacije „Svetosavska nedjelja 2016.“, a gost svečanosti biće Prvo zvorničko pjevačko društvo „Izvornik“.

Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ „Sveti Sava“ u okviru Svetosavske nedjelje sinoć je u zvorničkom Domu omladine održalo Svetosavski koncert narodnih pjesama i igara za koji je vladalo veliko interesovanje.

Predsjednik KUD-a „Sveti Sava“ Dragan Golić rekao je da se publici predstavio prvi izvođački ansambl sa 30 učesnika koji je izveo igre iz Šumadije, Mačve, sa Kosova i Metohije, iz Crnorječja, kao i pjevačka grupa ovog društva.

„Svetosavska nedjelja 2016.“, koja je počela 25. januara, završava se sutra uveče „Svetosavskim balom, na kome će nastupiti beogradski glumac Hadži Nenad Maričić.

Pokrovitelj manifestacije je grad Zvornik, a organizatori su gradsko Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“, Crkvena opština Zvornik i Dom omladine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se