Zabava

Bivša ljubav se vraća u život ova 3 horoskopska znaka

Zvijezde nam poručuju da će ostatak 2015. godine biti buran za ova 3 znaka, jer će im prošlost pokucati na vrata…

Iako ste pomislili da ste se izvukli nepovređeni, susret sa prošlošću će vas demantovati do kraja godine. „Stara ljubav zaborava nema“, pa će vam se na neki način vratiti u život.

To će vas poremetiti, a onda ćete imati samo dva puta – da uđete u brak ili da potpuno zaboravite jedno na drugo.

Samo 3 horoskopska znaka do kraja ove godine imaće konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima:

Ovan

Prošlost se sprema da vas podsjeti. U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“ , jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvijek dođe po svoje!

Neka bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti „samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš“, i igranka može da počne…

U novembru je moguće pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vrijeme vam je bilo da se smirite!

Blizanci

I Blizanci će okusiti svoj dio „kolača“ koje sudbina i karma spremaju. Pripadnici ovog znaka su se u priličnoj mjeri „provukli“ kroz zemljotresne događaje, ali izgleda da nećete moći da pobjegnete od duhova prošlosti.

Oni koji su usamljeni već duže vrijeme sada uspevaju da ostvare jako i stabilno partnerstvo, a oni koji su već u emotivnim odnosima imaće preispitivanje čvrstine svojih veza. Nešto će vas pokrenuti da ponovo kontaktirate nekog koga niste odavno čuli, a za koga vas još uvijek vezuje nešto duboko iznutra.

Rak

Rakovima nije sve med i mlijeko. Situacija izgleda ovako – vaše polje doma i ozbiljnih partnerstava i braka je svakako pod velikim pritiskom…doduše i polje karijere. Probleme na emotivnom planu uspijećete da riješite mirom, strpljenjem, istrajnošću, odlučnošću…

I vama slijedi borba sa duhovima prošlosti. Baš ne možete da odolite da ne odgovorite na poziv „onog nekog“ ko vam je zaheftao srce – otrčaćete po još jednu dozu, pa nek ide život…

Za one Rakove kojima je ljubav tokom cijele godine izmicala, popravni ispit biće u decembru, pa zgrabite svoju priliku.

Tagovi
Pogledajte još
Close
Back to top button
Close
Close