17 C
Zvornik
29. септембра 2022.

10 razloga koji otkrivaju da još niste spremni za brak

Odluka o ulasku u brak jedna je od najvažnijih odluka koju u životu donosimo, ako se na takav korak ikada odlučimo. I zbog toga o njoj treba dobro razmisliti jer brak znači predanost jednoj osobi ostatak života.

Kako biste donijeli pravu odluku dobro je znati kojih to 10 znakova govori da još niste spremni za brak

1.    Već ste duže vrijeme u vezi, ali još uvek se ne vidite s tom osobom u braku jer mislite da možete naći i nekog boljeg.

2.    Imate visoke ciljeve u karijeri i previše ste okupirani poslom zbog čega se ne možete u potpunosti posvetiti nikome i ničemu drugome osim poslu.

3.    Ne možete se prestati smijati kada vas drugi pitaju kako i kada ćete imati djecu ako ćete i dalje da izbjegavate brak.

4.    Ne želite da komplikujete život s vezom već želite uživati u društvu prijatelja i porodice jer se trenutno s njima najbolje provodite.

5.    Pomisao na to da ceo život budete romantično  vezani za samo jednu osobu u vama budi osećaj nelagodnosti.

6.    Kada pomislite na celu ideju vjenčane ceremonije, svadbe, protokola, puno gostiju, želite pobjeći.

7.    Diže vam se kosa na glavi kada vas drugi nagovaraju na brak uvjeravajući vas da vaš život nije potpun ako se nekome ne zavjetujete na vječnu ljubav.

8.    Uopšte vas ne privlači pomisao na to da dijelite život s nekim i da zbog toga morate promeniti vlastiti način život i prilagođavati ga prema drugoj osobi.

9.    Ključ dobrog i uspešnog braka je povjerenje, ali vi niste (još) spremni kompletno vjerovati drugoj osobi.

10.    Premladi ste ili možda nedovoljno zreli za brak. Osjećate da se nećete snaći u braku jer još toliko toga želite naučiti i otkriti o svetu, ali i o sebi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se