14.3 C
Zvornik
26. април 2024.

U Borči pronađen leš njemačkog tajnog agenta u fazi raspadanja

BEOGRAD – Njemački agent danima je ležao mrtav u beogradskom naselju Borča, a iako je njegovo tijelo pronađeno 3. jula, policija je tek prekjuče otkrila sumnjiva dokumenta, fotografije i mape, ali i policijsku značku SR Njemačke koja glasi na ime Tomasa Lederstatera.

Kako prenose srpski mediji, policija je otkrila i da je ovaj Nijemac istraživao kretanje ruskih podmornica i terorističku organizaciju Islamska država, a u njegovom stanu pronađeno je nekoliko laptopa, tableta, preko 15 kartica za banke, od kojih je pet bilo u funkciji i više njemačkih i srpskih pasoša sa različitim imenima!

Policija je Ambasadi Njemačke u Srbiji poslala zahtjev za izjašnjenje i dostavila izvještaj sa brojem pasoša i datumom rođenja ispisanog na dokumentu – 1. mart 1966. godine!

Tijelo Nijemca u Borči pronašle su komšije, jer im je bilo sumnjivo što ga nekoliko dana nisu vidjeli ni čuli, a iz stana u kojem je živio počeo je da se širi neprijatan miris, a kada je policija ušla pronašli su leš u poodmakloj fazi raspadanja!

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se