20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Radojičić: Postignut određeni dogovor

BANJALUKA – Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić potvrdio je da je razgovarao sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom i šefom Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini RS Radovanom Viškovićem i da je postignut „određeni dogovor“.

„Milorad Dodik, Radovan Višković i ja imali smo dug razgovor. Nije baš bio ugodan, ali smo pokušali spustiti napetost i tražiti rješenja. U tom razgovoru imamo određeni dogovor i vidjećemo da li će svako da ispuni svoj dio“, napisao je Radojičić na Tviteru.

Višković je ranije danas za „Glas Srpske“ rekao da su na sastanku riješena neka sporna pitanja i da Radojičić ostaje u Klubu poslanika SNSD-a u parlamentu Srpske.

„On je i sam izjavio da ostaje član SNSD-a, a sada definitivno ostaje i u našem Klubu poslanika“, rekao je Višković. Prema njegovim riječima, sporno je bilo jedno kadrovsko rješenje, koje je stornirano.

„Sa Radojičićem će biti pronađeno rješenje za taj nesporazum. To je bila reakcija na prijedlog za jedno imenovanje. Čim smo uvidjeli da su razlozi koje navodi Radojičić opravdani, mi smo to zaustavili i dogovorili se. Sve se vraća na staro, Radojičić je i član SNSD-a i član Kluba poslanika SNSD-a“, istakao je Višković.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se