3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

U novogodišnjoj noći temperatura od minus 18 do minus osam

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati veoma hladno i suvo vrijeme u većini krajeva, a snijeg će provijavati samo ponegdje u centralnim i istočnim krajevima.

Najviša dnevna temperatura od minus deset do minus pet, na planinama oko minus 15, a na jugu do minus jedan, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutro vrlo hladno sa jakim mrazem. Tokom dana ostaje hladno, te umjereno oblačno i suvo.

Na jugu će biti pretežno sunčano uz malu oblačnost, ali i u ovim predjelima će biti hladno uz jaku buru.

U novogodišnjoj noći suvo, a vrlo slab snijeg će provijavati samo ponegdje u centralnim i istočnim krajevima. Temperatura oko ponoći od minus 13 do minus osam, u višim predjelima oko minus 18, na jugu oko minus četiri.

Vjetar slab i umjeren, sjeveroistočni, u Hercegovini umjerena i jaka bura, saopšteno je iz Federalnig hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus 23, Han Pijesak, Doboj i Kupres minus 16, Gradačac i Sokolac minus 13, Bijeljina i Gacko minus 12, Livno i Tuzla minus 11, Banjaluka, Sarajevo, Srebrenica i Zvornik minus deset, Zvornik i Zenica minus devet, Prijedor, Višegrad i Bihać minus osam, Trebinje minus pet i Mostar minus tri stepena Celzijusova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se