PolitikaRegija BiračVIJESTI

Opštinski odbor SNSD-a Bratunac nije raspušten

OO SNSD Bratunac demantovao je informaciju i sve navode koje su objavili neki mediji pozivajući se na novinsku agenciju Srna.

Ovo se odnosi se na raspuštanje OO SNSD Bratunac.

-Nikakve neformalne grupe koje očito rade ovih dana na štetu SNSD-a i koordinisane su od strane onih koj žele da naruše ugled ove političke organizacije, ne mogu privatno i mimo organa Partije donositi odluke van svoje nadležnosti, a pogotovo ovakve odluke koje su mimo svih stranačkih organa, i koje donose najviši Partijski organi SNSD-a – stoji u saopštenju koje je poslala Slavica Jovanović, predsjednik OO SNSD Bratunac.

OO SNSD Bratunac ovih dana provodi svoje redovne partijske aktivnosti, na osnovu Statuta i Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji, i obavlja sastanke po svim MO, u svrhu pripreme sveobuhvatnog izvještaja i analize rezultata prethodnih izbora, nakon čega će se sazvati redovna stranačka Konferencija.

-Postoji grupa koja je radila mimo Odluka IŠ OO SNSD Bratuac, i koja je svojim destruktivnim djelovanjem u izborima, nanijela ogromnu štetu stranci u cjelini, a isti upravo plasiraju i ove netačne informacije – kaže se u saopštenju Slavice Jovanović i dodaje da ova grupa upravo pokušava i sada, u vrijeme složene političke situacije, da dezinformiše javnost, unese konfuziju u članstvo i nanese štetu opštem interesu SNSD-a kao političke partije.

Član Opštinskog odbora SNSD-a i odbornik ove stranke u Skupštini opštine Bratunac Branislav Gavrić rekao je Srni da je sinoć razriješen Opštinski odbor sa predsjednikom Slavicom Jovanović na čelu.

Tagovi
Back to top button
Close
Close