20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Plaćeno političko oglašavanje na portalu Zvornik Danas

Povodom pitanja naših čitalaca upućenih uredništvu portala „Zvornik Danas“ zašto se neke partije i politički subjekti favorizuju u vijestima iznosi saopštenje koje će objasniti kako stoje stvari.

Uredništvo portala nikad nije favorizovalo bilo koji politički subjekt!

Sve što imamo reći o ovome je da je kod naših čitalaca došlo do zabune. Pošto smo mi komercijalni medij koji živi od sponzora i plaćenog oglašavanja, tako se i ponašamo.

U toku predizborne kampanje, politički subjekti koji su platili oglašavanje na našem portalu dobili su i objavljivanje njihovih vijesti i saopštenja. Uz to, vijesti o političkim manifestacija političkih subjekata koji se oglašavaju kod nas objavljuju se i na stranicama socijalnih mreža jer to ulazi u paket o oglašavanju.

Vijesti o političkim subjektima koji nisu platili političko oglašavanje na portalu „Zvornik Danas“ u predizbornoj kampanji objavljuju se na našoj stranici Izbori 2014 gdje nastojimo da zastupimo podjednako sve političke subjekte koji djeluju u ovoj preizbornoj kampanji, prema njihovoj učestalosti u javnim istupima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se