23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Jovičić: SPP – nova snaga koja nudi promjene

BIJELJINA – Kandidat Stranke pravedne politike /SPP/ za predsjednika Republike Srpske Dragomir Jovičić poručio je večeras u Bijeljini da je SPP jedina nova snaga na političkoj sceni Srpske koja nudi promjene.

„Građani na ovim izborima imaju priliku da glasaju za novu i zdravu politiku koja nema nikakvih obaveza ni prema kome, niti ikakvih odnosa sa drugim političkim subjektima“, rekao je Jovičić na tribini u Bijeljini.

On je dodao da SPP ne nudi lažna obećanja o hiljadama radnih mjesta i da u kampanji govori samo ono što je realno moguće ostvariti.

„Semberija predstavlja poljoprivrednu bazu Srpske i zbog toga je SPP izradila program na osnovu kog je moguće, uz mala ulaganja, oživjeti poljoprivrednu proizvodnju, staviti u funkciju kompletno poljoprivredno zemljište sa obezbjeđenim tržištem u zapadnoj Evropi i Rusiji“, istakao je Jovičić.

Kandidat SPP-a za člana Predsjedištva BiH iz Republike Srpske Goran Zmijanjac pozvao je građane da 12. oktobra izađu na izbore, jer od toga zavisi njihova i budućnost Srpske.

„SPP je osnovana na incijativu građana i iz potrebe da spasimo ono što se spasiti da, jer će za četiri godine biti kasno. Ne smijemo dozvoliti da neko manipuliše našim glasovima. Izalazak na izbore znači slobodu i mogućnost da biramo“, poručio je Zmijanjac.

Nosilac liste SPP-a za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici šest Miladin Jovičić rekao je da će se zalagati za pravdu, pravednost i ravnopravnost, kao i donošenje sistemskih zakona pomoću kojih će biti podignut nivo privrednih aktivnosti, naročito u realnom sektoru.

„Na taj način ćemo stvoriti uslove za zapošljavanje mladih i obrazovanih kadrova. Naš je cilj da pokušamo zaustaviti ekonomsku propast Republike Srpske i vratimo zemlju na put privrednog razvoja i prosperiteta“, rekao je Jovičić.

Kandidat za parlament BiH Vid Ivanović poručio je da svi oni koji su nezadovoljni sadašnjim stanjem imaju mogućnost da 12. oktobra svoje povjerenje ukažu SPP-u, koja ima snagu, kadrove i volju da stanje u Srpskoj, odnosno BiH počne mijenjati na bolje.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se