10.4 C
Zvornik
25. април 2024.

Vlast koristi limuzine za potrebe kampanje

BANJALUKA – Partija demokratskog progresa /PDP/ smatra da su promjene u Republici Srpskoj potrebne s obzirom i na to da SNSD i njegovi partneri u vlasti za potrebe svoje kampanje svakodnevno koriste „stotine crnih `audija` i drugih limuzina“ koja pripadaju institucijama i javnim preduzećima Republike Srpske.

Komentarišući pisanje pojedinih medija o tome da su aktivisti SDS-a u Šekovićima iskoristili vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja u ovoj opštini za predizborne svrhe iz kojeg su putem razglasa obavještavali građane o održavanju tribine ove stranke, PDP navodi da helikopteri po Republici Srpskoj vozaju funkcionere SNSD-a kako bi stigli na što više stranačkih tribina.

PDP dodaje da autobusi „Elektroprivrede Republike Srpske“ i pojedinih preduzeća iz njene strukture svakodnevno prevoze pristalice SNSD-a sa mitinga na miting, dok se hiljade litara goriva iz raznih budžetskih institucija i preduzeća sipa u razna vozila koja rade na kampanji SNSD.

„Sve ovo je samo mali dio razloga zašto se u Republici Srpskoj moraju desiti promjene i zašto SNSD mora otići sa vlasti nakon 12. oktobra“, poručuju iz PDP-a .

Mediji prenose da zaposleni u Domu zdravlja kažu da su zgroženi ovim postupkom, jer nisu primili devet plata, a njihovo i vozilo svih građana Republike Srpske se zloupotrebljava u stranačke svrhe.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se