23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

„Eko kultura“ pristupila Savezu za promjene

BANJALUKA – Cilj Saveza za promjene je da ima što širu saradnju kada je riječ o udruženjima građana, jer radi u interesu svih i nije kompromitovan onim čime je kompromitovana aktuelna vlast – isključivošću prema svim bitnim pitanjima, izjavio je danas kandidat ovog Saveza za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić.

Nakon što je banjalučko Udruženje građana „Eko kultura“ potpisalo pristupanje Savezu za promjene, Tadić je rekao novinarima da Savez želi da svoj doprinos da u razvoju životne sredine i isticanju pozitivnih vrijednosti koje Banjaluka i ova regija imaju.

„Ovaj subjekat ulazi u Savez i podržava naše kandidate. Riječ je o udruženju građana koje je programski opredijeljeno za zaštitu životne sredine i za zaštitu svih onih vrijednosti koji proizilaze iz životne sredine i njene povezanosti sa bitnim pitanjima koje se odnose na razvoj“, naveo je Tadić.

Predsjednik Udruženja građana „Eko kultura“ Dragoslav Kantar pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore i daju svoj glas Savezu za promjene i njegovim kandidatima.

On je naveo da je ovo udruženje donijelo odluku o pristupanju Savezu za promjene iz više razloga, među kojima je i sadašnji loš odnos aktuelne vlasti prema banjalučkoj banji u naselju Srpske Toplice.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se