18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

U toku akcija „pojas”

MUP Republike Srpske u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto savezom RS sprovodi prevetnivno-represivnu akciju „pojas“

Zaveži pojas Zvornik (1)ZVORNIK – MUP Republike Srpske u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto savezom RS sprovodi prevetnivno-represivnu akciju „pojas“ u okviru koje će se kontrolisati vezivanje sigrunosnog pojasa.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja u Zvorniku će se zajedno sa auto-moto društvom uključiti u ovu akciju koja će trajati od 11. do 30. juna. Po riječima komandira PS za BS Dražana Erkića u okviru preventivnog dijela akcije dijeliće se promotivni leci vozačima, te održati predavanja u mjesnim zajednicama i školama.

Zaveži pojas Zvornik, policija, kontrola saobraćaja– Članovi auto-moto društva i policije će gostovati na lokalnim radio stanicama kako bi uputili instrukcije za vozače i putnike kako ispravno koristiti sigurnostni pojas. Zbog stepena povreda i putnika i vozača ovom akcijom želimo da istaknemo važnost vezivanja pojasa – rekao je Erkić i apelovao na vozače i putnike u vozilima da vežu pojaseve.

Preventivna akcija trajaće od 11. do 20. juna, a nakon toga, od 20. do 30. juna akcija će biti represivna, odnosno naplaćivaće se kazne svima koji ne budu poštovali ovu odredbu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se