VIJESTIZvornik

U toku akcija „pojas”

MUP Republike Srpske u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto savezom RS sprovodi prevetnivno-represivnu akciju „pojas“

Zaveži pojas Zvornik (1)ZVORNIK – MUP Republike Srpske u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto savezom RS sprovodi prevetnivno-represivnu akciju „pojas“ u okviru koje će se kontrolisati vezivanje sigrunosnog pojasa.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja u Zvorniku će se zajedno sa auto-moto društvom uključiti u ovu akciju koja će trajati od 11. do 30. juna. Po riječima komandira PS za BS Dražana Erkića u okviru preventivnog dijela akcije dijeliće se promotivni leci vozačima, te održati predavanja u mjesnim zajednicama i školama.

Zaveži pojas Zvornik, policija, kontrola saobraćaja– Članovi auto-moto društva i policije će gostovati na lokalnim radio stanicama kako bi uputili instrukcije za vozače i putnike kako ispravno koristiti sigurnostni pojas. Zbog stepena povreda i putnika i vozača ovom akcijom želimo da istaknemo važnost vezivanja pojasa – rekao je Erkić i apelovao na vozače i putnike u vozilima da vežu pojaseve.

Preventivna akcija trajaće od 11. do 20. juna, a nakon toga, od 20. do 30. juna akcija će biti represivna, odnosno naplaćivaće se kazne svima koji ne budu poštovali ovu odredbu.

Tagovi
Back to top button
Close
Close