8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Izazvao saobraćajnu nezgodu a potom vrijeđao policijske službenike

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice N.P. (1990) iz Osmaka, zbog toga što je nakon saobraćajne nezgode koju je izazvao, najprije odbio da se podvrgne alkotestiranju, nakon čega je vrijeđao policijske službenike, čime je počinio prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 03.09.2017. godine oko 23,55 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Glumina, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali V.M. (1996) koji je upravljao putničkim automobilom marke „Passat“, sa kojim su se u vozilu nalazili S.M. (1962) i S.M. (1976), i lice N.P. (1990) koji je upravljao putničkim automobilom marke „Fiat“. U saobraćajnoj nezgodi, svi učesnici su zadobili tjelesne povrede. Povrijeđeni su prevezeni u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Po dolasku policijskih službenika, prilikom pokušaja da se izvrši akotestiranje kod učesnika N.P. isti je odbio da se podvrgne alkotestiranju, a zatim je počeo sa vrijeđanjem policijskih službenika, gdje i posle izdatog naređenja da prestanje sa činjenjem nedozvoljene radnje, isti nastavio sa vrijeđanjem, zbog čega je lišen slobode.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Zvorniku, a prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se