8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Kakvi treba da budu sušači za ruke u Vašem poslovnom prostoru?

Kada dođe do uređenja enterijera poslovnog prostora, najprije morate voditi računa da sve bude podređeno praktičnosti i jednostavnosti za korišćenje, a u mnogobrojne elemente opreme u koje ćete ulagati prije ili kasnije će Vam se na spisku pojaviti i – sušači za ruke. Ovaj detalj prostora od velikog je značaja kako za male, tako i velike firme, a kako da najbolji sušači za ruke budu odabrani, znaćete ako ispratite naredne karakteristike.

Efikasni i korisni sušači za ruke

Efikasnost i korisnost prve su osobine koje bi trebalo da posjeduju sušači za ruke. Time se hoće reći da umjesto starijih modela, koji podrazumjevaju pritiskanje dugmeta, treba da se okrene onim modernijim i savremenijim.

Takvi sušači za ruke veoma su jednostavni za korišćenje i uglavnom se aktiviraju postavljanjem ruku ispod njih ili između njihovih stranica. Za početak, trebalo bi da već na prvi pogled bude jasno kako se sušači za ruke koriste.

To konkretno znači da baš svakome mora biti jasno kako se sušači za ruke aktiviraju. Tako možete postaviti objašnjenje iznad onih sušača koji podrazumjevaju postavljanje mokrih ruku između dvije paralelne stranice. Takvi sušači za ruke veoma su moderni i efikasniji od ostalih, jer uspjevaju da osuše ruke za samo deset sekundi. Na ovaj način, sušači za ruke skraćuju kako vrijeme potrebno za održavanje toaleta, tako i troškove, jer se novac uložen u njih veoma brzo isplati. Sem toga, nećete morati pretjerano da vodite računa ni o svakonedeljnoj nabavci potrebnih proizvoda za poslovni prostor.

Pored ovakvih, postoje i sušači za ruke koji se aktiviraju postavljanjem ruku ispod njih. Takvi modeli zahtjevaju nešto više vremena za sušenje ruku, ali ako nabavite neki savremeniji proizvod ovog tipa možete očekivati i veću efikasnost.

U svakom slučaju, korisniji i dugoročnije isplativiji od ubrusa, a svakako neuporedivo više higijenski od peškira, sušači za ruke uvijek su glavna preporuka za sve vrste poslovnih prostora, bez obzira na njihovu veličinu.

Sušaci za ruke (2)Sušači za ruke uklopivi u enterijer

Pored svoje nesumnjive efikasnosti i korisnosti, sušači za ruke nekada mogu predstavljati problem za uklapanje u enterijer. Ipak, trebalo bi da znate da njihovim postavljanjem morate ispuniti neke minimalne higijenske i prostorne standarde.

Tako sušači za ruke nikada ne bi trebalo da budu postavljani prekoputa ili naspram lavaboa, kako se oni koji koriste toalet ne bi iskvasili i kako kapljice vode ne bi završavale na podu. Tako je glavna preporuka kako proizvođača, tako i dekoratera enterijera, da se sušači za ruke postavljaju pored lavaboa, sa bilo koje strane, ili, ukoliko je to neizvodljivo, u njegovoj zaista neposrednoj blizini, odnosno na jedan od zidova sa strana lavaboa.

Drugi kriterijum koji sušači za ruke moraju ispuniti jeste da budu dostupni zaista svima. To posebno važi za kafiće i javne institucije – i djeca moraju osušiti ruke, te je važno da im sušači za ruke budu dovoljno pristupačni. Zato se predlaže njihovo postavljanje na optimalnu visinu, bez obzira na model koji birate. Samo tako ćete moći da svom prostoru dodate notu neophodne efikasnosti, što bi i trebalo da bude primaran cilj za sve vrste poslovnih prostora.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se