5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

U Zvorniku nešto novo – Riznica poklona

ZVORNIK – Komision “Riznica poklona” je mala zanatsko-trgovinska radnja i komision osnovana sa ciljem da našim sugrađanima predstavi i ponudi ono drugo lice poklona, odnosno originalnost, unikatnost i prije svega svrsishodnost.

U asortimanu radnje su “torte” od peškira kao poklon za slave, useljenja, “dječje torte” od peškira, “torte” od pelena, slavski program poklona, kuhinjski asortiman, a naš osnovni moto je fleksibilnost i spremnost da saslušamo kupca i prilagodimo naš proizvod njegovoj želji.

Pored već gotovih aranžmana, moguće je napraviti aranžman po ličnoj želji i onako kako je kupac zamislio da izgleda poklon za njemu drage osobe.

“U predstojećim prazničnim i slavskim danima mi brinemo o Vašim najljepšim poklonima”- poručuju iz “Riznice poklona gdje za firme i preduzeća imaju fantastičnu poslovnu ponudu.

Naime, Kompanije koje njeguju izuzetno fer i korektan odnos prema svojim zaposlenima, ali i prema poslovnim klijentima, u “Riznici poklona” mogu realizovati svoje originalne ideje.

U savrmenoj tržišnoj utakmici značaj takvog odnosa i brige prema svakom klijentu, ponaosob, je neophodan i presudan.

“Naša ponuda u tom segmentu poslovanja može biti od neprocjenjivog značaja.

U vezi sa tim, dva proizvoda iz našeg asortimana mogu biti veoma interesantni u predstojećem prazničnom periodu. U pitanju su novogodišnji paketići i korporativne korpe za poslovne klijente.

“Riznica poklona” je povodom Nove 2015. godine, na osnovu sprovedenog istraživanja kojim smo obuhvatili roditelje, ali i naše najmlađe sugrađane, već oformila svoju poslovnu ponudu za praznične paketiće. Nudimo dvije varijante paketića, veliki i mali, a novogodišnji paketići dolaze zapakovani u unikatnim, neprozirnim crvenim vrećama od platna koje sami šijemo. Na vrećama se može naći i logo ili natpis po želji naručioca. Sadržaj paketića nije fiksan i mi smo veoma fleksibilni da se prilagodimo zahtjevima i željama kupaca. Ispunićemo sve Vaše zamisli kada su pokloni u pitanju”.

Posjetite “Riznicu poklona” koja se nalazi u Karađorđevoj ulici pored zlatare “Kruna”.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se