8.1 C
Zvornik
27. април 2024.

Drinska regata regata startuje u subotu

ZVORNIK – U subotu, 6. avgusta, u Zvorniku i Malom Zvorniku, sa lijeve i desne obale rijeke Drine, startovaće 12. „Drinska regata“, odnosno peta po redu koju zajedno organizuju gradovi Loznica i Zvornik i opština Mali Zvornik. „Drinska regata“ je jedan od najljepših načina da se promoviše rijeka Drina, priroda i ova tri grada, a da se istovremeno i uživa u onome što Drina pruža svima koji zaplove njom.

Start sa zvorničke gradske plaže je u 11:00 sati, a cilj za one koji kreću iz Zvornika je 25 kilometara nizvodno u Donjem Šepku gdje je za učesnike obezbijeđen ručak, kao i transport za čamce i besplatan autobuski prevoz u 18:00 i 20:00 sati.

Kapetan regate, Goran Radaković, ispred suorganizatora ove manifestacije, zvorničkog Rafting kluba „Eko Drina“, pozvao je zaljubljenike u rijeku Drinu i prirodu da se priključe višesatnoj plovidbi tokom koje ih očekuje lijepo druženje, dosta pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

„Drinska regata“ koju organizuju Loznica, Mali Zvornik i Zvornik je manifestacija koja se od sličnih razlikuje po tome što su u njenu organizaciju uključena tri grada.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se