5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Prezentacija programa linije osiguranja imovine

ZVORNIK – U Zvorniku će u srijedu, 29. juna 2016. godine, za poljoprivrednike biti održana prezentacija programa linije osiguranja imovine “Osiguranje od vremenskih nepogoda primarne poljoprivredne proizvodnje – ( osiguranje usjeva i plodova )“.

Odjeljenje za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Gradska uprava Zvornika organizuje prezentaciju u saradnji sa AD „Drina Osiguranje“ iz Milića, a u skladu sa preporukom Ambasade Republike Italije. Program koji će biti prezentovan je značajan, naročito ako se imaju u vidu štete koje su poljoprivredna gazdinstva pretrpjela tokom majskih poplava 2014. godine.

Iz Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Gradske uprave Zvornik podsjećaju i da je članom 73. Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2016. godinu predviđena mjera sufinansiranja premije osiguranja primarne poljoprivredne proizvodnje (do 50%) za registrovana poljoprivredna gazdinstva koja u toku godine izvrše osiguranje primarne poljoprivredne proizvodnje.

Zahtjevi za ovu namjenu podnose se do 30. septembra 2016. godine.

Prezentacija će biti održana u maloj sali Gradske uprave Zvornik sa početkom u 12:00 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se