10.9 C
Zvornik
21. септембар 2024.

Dubinsko pranje i prednosti koje donosi

Agencija za čišćenje „DP Clean“ iz Zvornika nudi širok spektar usluga dubinskog pranja, od namještaja preko tepiha do putničkih automobila.

Dubinsko pranje namješaja

Temeljno, profesionalno i efikasno pružaju usluge dubinskog čišćenja namještaja i nalazi rješenja za svježinu. Dubinsko pranje namještaja vrše po pozivu na teritoriji Zvornika u vremenu koje Vama odgovara po vrlo pristupačnim cijenama. DP Clean koristi najsavremenije metode u oblasti dubinskog čišćenja namještaja i nastoji da prati trendove i unapređuje svoju uslugu. Koristi izuzetno kvalitetne i pouzdane mašine za dubinsko pranje namještaja firme Kerher (Kaercher).

dubinsko pranje 1

Dubinsko pranje automobila

Klasičnim pranjem enterijera samo se prividno rješava problem – ono što i jeste najveći problem, ostaće duboko skriveno u sjedištima. Zato razmazite svog ljubimca i priuštite mu vrhunsku uslugu, dozvolite da dubinsko pranje automobila postane vaša tradicija.  Dubinsko pranje enterijera vozila vrši se na licu mjesta, najsavremenijim mašinama i ekološkim preparatima. Isti dan možete da uživate u vrhunskoj čistoći i svoju vožnju učinite prijatnijom i udobnijom. Onda vam možda i nerviranje oko saobraćaja neće tako teško pasti jer ćete biti u prijatnom ambijentu.

Dubinsko pranje tepiha

Koliko god da se trudite nekada vam se čini da sjaj koji je vaš tepih imao na početku nikako ne može da se povrati. Tvrdokorne fleke i prljavština se nalaze zapravo  u najdubljim slojevima i do njih ne možete doći usisivačem. Ipak prije nego što riješite da dignete ruke i kupite nov – isprobajte dubinsko pranje tepiha.

pranje tepiha

Svoj termin za dubinsko pranje namještaja, automobila ili tepiha možete zakazati još danas! DP Clean radi na čitavoj teritoriji Zvornika i skraćuje vrijeme čekanja, a i štedi novac!

Dodatne informacije i zakazivanje usluge koja vam je potrebna dobijate pozivom na broj 065/ 423 – 677.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se