30.4 C
Zvornik
23. јул 2024.

U Zvorniku obilježeno 26 godina postojanja Gradske organizacije porodica zaroljenih i poginulih boraca i nestalih civila

 

Posjetom spomen-sobi i polaganjem vijenaca na centralno spomen-obilježje za 1080 poginulih boraca Vojske Republike Srpske, u Zvorniku je obilježeno 26 godina postojanja Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila. Obilježavanju je prisustvovao i gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

„Ove kategorije stanovništva zaslužuju najveće moguće poštovanje, imajući u vidu žrtvu njihovih bližnjih. Trudimo se, u skladu sa mogućnostima, da riješimo neke od problema sa kojima su susreću i imaće našu podršku i ubuduće.“ – poručio je Ivanović.

Predsjednik Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Zvornik Milivoje Marković zahvalio je gradonačelniku na prisustvu i poručio da je saradnja sa Gradskom upravom na zavidnom nivou.

„Zahvaljujući našoj organizaciji riješena su brojna pitanja porodica koje predstavljamo i trudimo se svakodnevno rješavamo probleme sa kojima se suočavaju naši sugrađani. Gradska uprava nam je najveća podrška“ – rekao je Marković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se