17.4 C
Zvornik
27. мај 2024.

Uličnim crtežima napisana rođendanska čestitka Zvorniku

 

Tradicionalnim crtanjem po glavnoj gradskoj ulici mališani dječijeg vrtića „Naša radost“ čestitali su rođendan gradu Zvorniku i nastavili tradiciju održavanja manifestacije „Crtamo svom gradu“. Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović sa mališanima je kredom pisao rođendanske poruke i istakao da Zvornik ima čime da se pohvali kada su u pitanju djeca i mladi.

„Ovo je sigurno jedna od najljepših manifestacija, koja se održava u našem gradu tokom godine. Veliki broj mališana učestvuje i crtajući na ulici iskazuju svoje želje, vizije, koje mi treba da prepoznamo i to sprovedemo u realnost, kako bi njihovo odrastanje i život uopšte bio ugodniji u Zvorniku.“

Dječiji vrtić „Naša radost“ broji oko 630 mališana smještenih u četiri objekta, dok je njih 250 danas crtalo svom gradu.

„U skladu sa tradicijom, mi svake godine sa ponosom učestvujemo u manifestaciji „Crtamo svom gradu“ povodom njegovog rođendana. Ove godine na ulice našeg lijepo grada izašlo je više od 250 mališana iz tri gradska objekta i oni na veoma kreativan način iskazuju ljubav prema svom gradu. Ova manifestacija ne samo da slavi naš grad nego podstiče i zajedništvo među najmlađim sugrađanima da i oni učestvuju u kulturnom životu našeg grada,“ rekla je Maja Soro, direktorica vrtića „Naša radost“.

„Crtamo svom gradu“ je manifestacija koja je godinama dio programa obilježavanja Dana grada Zvornika i kroz koju se najmlađi Zvorničani uključuju u život lokalne zajednice.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se