15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

U Zvorniku dva požara, u jednom jedno lice smrtno stradalo, tri povrijeđena

Policijskoj stanici Zvornik je 21.05.2023. godine oko 01,00 čas prijavljen požar u porodičnoj kući lica O.V. u mjestu Ulice, Grad Zvornik.

Policijski službenici su postupili po navedenoj prijavi i utvrdili da je isti ugašen od strane vlasnika kuće. Lice mjesta je obezbjeđeno od strane policijskih službenika PS Zvornik do vršenja uviđaja.

Policijski službenik PS Zvornik je oko 02,30 časova prijavio požar u porodičnoj kući lica S.M. u mjestu Ulice, Grad Zvornik.

O navedenoj prijavi su obaviješteni pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Zvornik, koji su lokalizovali požar oko 03,00 časova. U navedenom požaru je lice V.M. smrtno stradalo, a lica S.M. i S.M. zadobila tjelesne povrede zbog kojih su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik. Prilikom intervencije, lice P.M. je zadobilo tjelesne povrede, zbog kojih se javilo u JZU Bolnica Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je prisustvovao uviđaju i naložio vršenje obdukcije smrtno stradalog lica, a nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji događaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se