18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Teško povrijeđen vozač iz Bijeljine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Kozluku, jedna saobraćajna nezgoda u Kozluku i jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Skočić, Grad Zvornik se 03.05.2023. godine oko 11,10 časova dogodila saobraćajana nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali: putničko motorno vozilo marke „Peugeot“, kojim je upravljalo lice C.J. iz Skočića i putničko motorno vozilo marke „Škoda“, kojim je upravljalo lice R.D. iz Bijeljine. Licu R.D. su u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik konstatovane teške tjelesne povrede, saopšteno je iz PU Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se