12 C
Zvornik
20. април 2024.

Radnici kompanije „Alumina“ na sajmu tehnike u Beogradu

Predstavnici kompanije „Alumina“posjetili su danas 65. Međunarodni sajm tehnike i tehničkih dostignuća, koji se od 16. do 19. maja održava u Beogradu.  Oko tridesetak radnika, uglavnom inženjera, tehničara i drugih kadrova iz najvećeg zvorničkog kolektiva, mogli su mnogo toga vidjeti i saznati s obzirom da se ove godine  predstavilo gotovo 500 direktnih i indirektnih izlagača, od čega oko 200 stranih iz tridesetak zemalja sa četiri kontinenta.

Radnici Alumine na sajmu tehnike

„Veoma je bitno da naši kadrovi budu u korak sa tehničko-tehnološkim novitetima koji doprinose osavremenjavanju procesa rada, jer su nove tehnologije veoma značajne za dalji rad ove fabrike. Istovremeno, ova sajamska manifestacija, tradicionalno, okuplja i dosta poslovnih partnera naše kompanije, tako da je to prilika i za nove susrete s našim poslovnim saradnicima“, ističu u menadžmentu „Alumine“.

Na sajmu tehnike prisutni i privrednici iz Republike Srpske

Sa puno utisaka, novih saznanja i, naravno, spremnosti da se nove tehnologije primjene u proizvodni proces fabrike, stručnjaci iz „Alumine“  ističu da je Sajam tehnike itekako potrebna manifestacija  i da je dobro što je  kompanija  i  ove godine  imala svoje predstavnike na ovoj prestižnoj smotri  tehnike i tehničkih dostignuća.

U korak sa novim tehnologijama Radnici Alumine na sajmu tehnike u Beogradu

Sajam je posvećen najnovijim dostignućima u oblasti tehnike, nauke i inovacija, a posjetioci će imati jedinstvenu priliku da istraže najnovije tehnološke trendove i upoznaju se s najnovijim rješenjima iz različitih industrija, ali i uspostave nove poslovne kontakte.

Na  sajmu tehnike, čiji je slogan „Restart“, privrednici iz Republike Srpske nastupaju u organizaciji Privredne komore  Srpske, a riječ je prije svega o kompanijama iz oblasti metalne i elektro industrije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se